idgafsay.blogg.se

I Don't Give a Fucking Shit About You!

Men alltså... SUCK

Kategori: Lmaotte (Lamotte)

Kan någon förklara för mig vad som ger Lamotte rätten att hänga ut en människa som har skyddad identitet, i en livesändning?

Jag vill absolut inte skydda han med skyddad identitet för han är ett VIDER, en hemsk jävla människa.

Men fortfarande, vad ger Lamotte rätten att hänga ut honom och hans familj, visa vart de bor och hur deras hus ser ut? Så fort det händer något så är Lamotte där som gubben i lådan och gör ett "repotage" för att ingen annan tydligen bryr sig och han följer väldigt sällan några riktlinjer och hänger gärna ut folk till höger och vänster, hotar dem baserat på lösa rykten osv. Och sedan tigger han pengar.

Why!? Alltså... va?!

Han sätter sig själv på en jävla piedestal och verkar tro att världen skulle gå under utan hans "repotage" och swishtiggerier. Att han ens överlevde när Swish låg nere här om dagen... Varför tar han sig rätten hela tiden? Varför "behöver" inte han följa lagar, regler och riktlinjer? Han gör absolut INGEN skillnad ändå mer än att han tjänar pengar på folks olycka. Han är som en vandrande flashbacktråd... det som folk skriver om på flashback där de hänger ut folk gör han i livesändningar. Han tar den informationen har lyckas hitta och ställer till oreda. Om den är sann eller ej spelar ingen roll. "det kunde varit sant, det är förjävligt ändå".

Vad är det som är så jävla bra med den här Lamotte? 
Har folk på riktigt blivit så jävla hjärntvättade att de tror att han faktiskt bidrar med något bra till samhället?

Nu är fan Lamottet rågat ändå.

(edit: väntar spänt på att Lamotte ska knacka på min dörr och skälla ut mig inför sin följarskara när han livesänder och visar upp vart jag bor och sedan ger mig ett kort där hans mobilnummer står så att jag kan swisha honom då bensinpriserna gått upp så mkt och han faktiskt fick ta bilen hit och någon måste ju betala det.)